Jo Herbots, ons bedrijf draagt niet voor niets de naam van haar oprichter. In 1997 richtte Jo zijn eigen vleesgroothandel op. Vandaag kunnen er bijna 35 mensen aan de slag en rijden er dagelijks 5 vrachtwagens doorheen gans België om detailhandelaars, supermarkten en slagers te voorzien van een uitgebreid assortiment kwaliteitsvlees. En Jo neemt kwaliteit zeer ernstig: hij kent al zijn binnenlandse rundskwekers persoonlijk en bezoekt ze op regelmatige tijdsstippen. Zo gaat hij continue na of de dieren onder de juiste omstandigheden kunnen leven en kwaliteitsvoeder krijgen waardoor ze in staat zijn het beste vlees te leveren. Ook vlees uit het buitenland wordt streng gecontroleerd en enkel het beste is goed genoeg voor Jo. Daarnaast is ook tracering van uiterst groot belang!

 

Onze medewerkers zijn echte vakmensen die de regels van de kunst perfect beheersen. Zij verwerken het vlees tot de stukken die onze klanten bestellen. Aangezien we rechtstreeks vanuit het slachthuis in St-Truiden werken, wordt de koudeketting voor het vlees niet onderbroken en leveren we de meest verse producten aan onze klanten. Runds- en kalfsvlees vormen de kern van ons bedrijf. Daarnaast is er ook lamsvlees, kalkoen en gevogelte verkrijgbaar.